Sprogkurser

Vi tilbyder sprogundervisning i fire sprog, Dansk, Fransk, Kiswahili og Lingala. Vi har både fysisk og online hold.

Dansk:

Vores dansk kurser for nybegyndere tilbyder en spændende mulighed for at lære det danske sprog. Uanset om du er helt ny i at tale dansk eller har nogle få grundlæggende kundskaber, er vores kurser designet til at hjælpe dig med at opbygge et solidt fundament.

Fransk:

Vores fransk kurser for nybegyndere er det ideelle valg for dem, der ønsker at lære fransk fra bunden. Uanset om du ønsker at mestre sproget til personlige eller professionelle formål, vil vores kurser give dig den nødvendige viden og færdigheder.

tz

Kiswahili:

Opdag skønheden i Kiswahili-sproget gennem vores Kiswahili-kurser for begyndere. Uanset om du ønsker at udforske østafrikansk kultur, rejse til Kiswahili-talende lande eller udvide dine sproglige færdigheder, er vores kurser det perfekte valg for dig.

cd

Lingala:

Vores Lingala-kurser for nybegyndere giver dig mulighed for at lære dette spændende afrikanske sprog. Uanset om du ønsker at udforske Lingala af personlige årsager eller af professionelle grunde, er vores kurser designet til at hjælpe dig med at opbygge en solid grundlæggende forståelse af sproget.

Har du brug for juridisk rådgivning eller familierådgivning ?

Vores ydelser
Spørgsmål?

Anmod om et opkald ,vi ringer så hurtigst muligt.