Tolkeservice

Vi tilbyder forskellige tolkeservice på Dansk, Engelsk og  Kiswahili.

christina-wocintechchat-com-rg1y72eKw6o-unsplash

Fremmødetolkning

Ved denne form for tolkning er der tale om, at tolken møder op på stedet, hvor den planlagte tolkning finder sted. Tolken præsenterer sig og sikrer sig indledende, at der er sproglig forståelse samt bekræfter sin tavshedspligt. I fremmødetolkning optræder tolken som mellemled mellem de personer, der skal føre en samtale.

Telefontolkning

Telefontolkning

Telefontolkning er en løsning i forskellige situationer, hvor det ellers ikke kan være muligt at tolken kan møde op i forhold til transportomkostninger. Det kan også være ved ganske korte samtaler eller i situationer, hvor store afstande gør det svært at få en tolk frem til det rette tidspunkt.

Videotolkning

Videotolkning:

I videotolkning foregår samtaler via en videoforbindelse med to eller flere personer, så tolk og samtale parter kan se og høre hinanden via videoforbindelsen. Denne form for tolkning er et godt alternativ til fremmødetolkning i situation hvor tolken kan godt aflæse kropssprog eller følge med i anvisninger uden at være i samme plads.

event-venue-1597531_1920

KONFERENCETOLKNING:

Skal I afholde seminarer, Konferencer eller forretningsmøder, hvor tolkning skal foregå samtidig med det talte, tilbyder vi professionel simultantolkning på dit ønskede sprog.

Rets- Tolkning som omfatter primært tolkning:

Sundheds -Tolkning som omfatter primært tolkning:

Social- Tolkning som omfatter primært tolkning:

Vores tolkning koster 350 kr. eks. moms per.time både for privat og institutioner

Vores ydelser
Spørgsmål?

Anmod om et opkald ,vi ringer så hurtigst muligt.