Om os

Vores konsulenter tilbyder professionel rådgivning og løsninger

Vi er en dansk virksomhed med base i Odense, grundlagt af Elocho Swedi og Selina Regina Nielsen. Virksomheden specialiserer sig inden for juridisk rådgivning, familierådgivning og sprogservice, herunder oversættelse, tolkning og sprogundervisning. Selvom vi er en mindre virksomhed, er grundlæggerne og teamet bag Secobe Consulting stærkt erfarne inden for deres felt.

Elocho Swedi, en erfaren jurist, og Selina Regina Nielsen, en socialrådgiver med mange års erfaring, har sammen startet Secobe Consulting for at tilbyde kunderne den bedste service og rådgivning inden for deres felt. Med vores ekspertise og erfaring vil vi hjælpe kunderne med at navigere gennem komplekse juridiske og sociale spørgsmål og sikre, at de får den bedst mulige rådgivning og assistance.

Sprogservice er en vigtig del af vores tilbud, og vores team af sprogfagfolk har ekspertise inden for oversættelse, tolkning og sprogundervisning. De kan hjælpe kunderne med at kommunikere effektivt og klart på tværs af sprogbarrierer og sikre, at deres budskab bliver forstået på den rigtige måde.

Vi tilbyder vores service online and fysisk, hvilket betyder, at man kan få juridisk hjælp og rådgivning fra hvor som helst. Vi tilbyder også konkurrencedygtige priser.

christina-wocintechchat-com-rg1y72eKw6o-unsplash
alvaro-serrano-hjwKMkehBco-unsplash(1)

Tag kontakt! Vi glæder os til at hjælpe dig.